Izlemeye Deger 5 Yabancı Dizi !

▎  Why Women Kill ? 

     IMDB : 8.3   ▏  2019  ▏  Kara Mizah


Beth Ann 60'larda bir ev hanımı,Simone 80'lerde bir sosyalist ve Taylor ise 2018'de bir avukattır.
Aynı evde farklı dönemlerde yaşayan, üç farklı karakterde kadının hayatını ele alan dizide tek ortak noktaları sadece oturdukları ev değil, kaderlerinin de birbirine çok benziyor olmasıdır. Çok iyi geçen evliliklerine rağmen kocaları tarafından aldatıldıktan sonra meydana gelen hatta ölüme yol açan olaylar silsilesi karşısında ne yapacağını bilemeyen bu üç kadının esas hikayesi bu noktadan başlamaktadır.

▎  See

    IMDB : 7.7   ▏  2019  ▏  Dram  


Dizi günümüzden uzak bir gelecekte, görme yetisini yitirip adeta ilkel çağlara dönen insanlığın , hayatta kalmak için yeni yollar aramasını konu ediniyor. Gözleri görmeyen insanların kurduğu krallıklar, görme yetisi olan bir insanın varlığına dair kehanetlerle derinden sarsılıyor. Gözü gören bu insanı,insanların umudu olması gerekirken aksine cadı olarak adlandırıp, krallığı kurtarmak adına öldürme emri verip cadı avına başlayan bu insanların hesaba katmadıkları büyük bir şey vardır.O da uzak bir köyde hayata gelen ikiz bebeklerinde görme yetisiyle doğmasıdır. Esas hikaye bu ikiz bebeklerin büyüyüp, yapmak zorunda oldukları önemli seçimlerden sonra başlıyor. Dizinin başrolünde ise Game of Thrones’ta canlandırdığı Kahl Drogo karakteri ile dikkatleri çeken Jason Momoa bu kez karşımıza Baba Voss rolüyle çıkıyor.

▎  The Witcher 

  IMDB : 9.0  ▏  2019  ▏  Dram  




Yalnız yaşayan canavar avcısı Rivialı Geralt dünyanın dengesini değiştirecek bir çocuğun doğmasını beklemekte ancak bu sırada kendisini bir mücadelenin içinde bulmaktadır. Geralt, lanetlendiğine inanılan ve sürgün edilen bir prensesin izinden gider ve kendi yolunu bulmaya çalışır.

Kaynak

▎  Van Helsing 

IMDB : 6.2  ▏  2016  ▏  Dram

 

“The Rising” (Yükseliş) olarak adlandırılan olayın ardından, gelecek 5 yıl vampirler dünyanın hakimiyetini ele geçirir. Vampir avcısı Abraham Van Helsing'in kızı Vanessa Helsing hayatta kalan insanlara yardım etmek ve vampirlere karşı mücadele etmek için yeniden dirilir. İnsanlığın son umudu haline gelen Vanessa, vampirler üzerinde gizemli bir güce sahip olduğunu keşfeder.

Kaynak

▎  The Rook

IMDB : 6.7  ▏  2019  ▏  Dram, Fantastik, Gerilim


 Daniel O'Malley’in aynı isimli romanından uyarlanan dizi, paranormal güçler tarafından takip edilen genç bir kadının maceralarını ele alıyor. Londra’daki bir parkta gözlerini açan genç kadın, etrafının ölü bedenlerle sarılı olduğunu görür, ancak geçmişine dair hiçbir şey hatırlayamaz. Şimdi yaşadıklarını hatırlamak ve hafızasını çalan insanlara karşı koyabilmek için çetin bir savaşa atılmak zorundadır.

Kaynak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Ülke Düşünün Herkes Mutsuz !

Mevsimlere Göre Yaşa !

Instagram Profil Fotografı Neden Görünmüyor ?